• info@esa.com.al
  • +355 69 20 87 527
  • Mon - Sat 9:00 - 17:00

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Header” _builder_version=”4.10.8″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#00ffd8″ background_color_gradient_end=”#0029e2″ background_color_gradient_type=”radial” background_color_gradient_direction_radial=”top right” background_image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-17.png” parallax=”on” custom_padding=”10vw||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.10.8″ z_index=”1″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/09/FORC-1.jpg” _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” title_text=”FORC 1″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.10.8″ z_index=”1″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” background_layout=”dark” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

ESA u krijua ne vitin 2010 ne baze te ksperiencave te gjata ne kete fushe ne institucionet shteterore dhe ato private.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://api.whatsapp.com/send?phone=355693253225&text=Pershendetje,%20Si%20mund%20t’ju%20ndihmojme?” url_new_window=”on” button_text=”Kontaktoni me ne” _builder_version=”4.9.7″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#47d7ff” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”20px|30px|20px|30px|true|true” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”20px” box_shadow_blur=”40px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(23,102,193,0.46)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”20px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-13-3.png” align=”right” _builder_version=”3.25.3″ max_width_tablet=”400px” max_width_phone=”” max_width_last_edited=”on|desktop” custom_margin=”-8vw|-10vw|2vw|” custom_margin_tablet=”-2vw|0vw|-24vw|” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|desktop” animation_style=”zoom” animation_intensity_zoom=”5%” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_post_slider _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″ z_index=”0″ width=”100%” max_width=”none” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-01.png” show_bottom_space=”off” force_fullwidth=”on” _builder_version=”3.25.3″ custom_margin=”-46vw||-2px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Features” _builder_version=”3.25.3″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_3,1_3,1_3″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.25.3″ max_width=”none” custom_margin=”-10vw||-10vw||true” custom_margin_tablet=”0vw||0vw||true” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”|||20%” custom_padding_tablet=”|||0%” custom_padding_phone=”” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Security Audits” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-07-2.png” _builder_version=”4.9.7″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”]

Ne duam te  krijojmë një koncept të përgjithshëm të sigurisë me një zgjidhje konkrete për secilin klient – të madh dhe të vogël, banesor ose komercial – në përputhje me kërkesat e tij specifike

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25.1″ transform_scale_tablet=”” transform_scale_phone=”” transform_scale_last_edited=”on|desktop” transform_translate=”0px|-94px” transform_translate_tablet=”0px|0px” transform_translate_phone=”” transform_translate_last_edited=”on|desktop” transform_translate_linked=”off” transform_rotate_tablet=”” transform_rotate_phone=”” transform_rotate_last_edited=”on|desktop” transform_skew_tablet=”” transform_skew_phone=”” transform_skew_last_edited=”on|desktop” transform_origin_tablet=”” transform_origin_phone=”” transform_origin_last_edited=”on|desktop” transform_styles_last_edited=”on|desktop” transform_styles_tablet=”” transform_styles_phone=”” global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Vulnerability Prevention” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-icon-18.png” _builder_version=”4.9.7″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

ESA njeh përsosmërinë dhe cilësinë pa kompromis si një kusht kritik për suksesin e kompanisë. Misioni ynë është të ofrojme produkte për sa i përket cilësisë dhe besueshmërisë së tyre per nje jete me te mire.. Kjo është në mënyrë që t’u ofrojë klientëve të kompanisë vlerën maksimale për investimet dhe shpenzimet e  e tyre.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.25.1″ transform_scale_tablet=”” transform_scale_phone=”” transform_scale_last_edited=”on|desktop” transform_translate=”0px|-188px” transform_translate_tablet=”0px|0px” transform_translate_phone=”” transform_translate_last_edited=”on|desktop” transform_translate_linked=”off” transform_rotate_tablet=”” transform_rotate_phone=”” transform_rotate_last_edited=”on|desktop” transform_skew_tablet=”” transform_skew_phone=”” transform_skew_last_edited=”on|desktop” transform_origin_tablet=”” transform_origin_phone=”” transform_origin_last_edited=”on|desktop” transform_styles_last_edited=”on|desktop” transform_styles_tablet=”” transform_styles_phone=”” global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Security Analysis” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-icon-7.png” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Ndërgjegjësimi dhe angazhimi për cilësinë dhe kërkesat rregullatore i takon çdo punonjësi të ESA-s. Menaxhimi dhe punonjësit e Kompanisë trajnohen rregullisht për të përmirësuar vazhdimisht sistemin e menaxhimit të cilësisë së Kompanisë duke e pare këtë si një vlerë dhe objektiv të rëndësishëm për promovimin e produkteve te ESA-S dhe punonjësve të saj.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ prev_background_color=”#ffffff” admin_label=”Feature” _builder_version=”3.25.3″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#004183″ background_color_gradient_end=”#001f4c” background_color_gradient_type=”radial” background_image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-02.png” background_size=”contain” background_position=”bottom_center” custom_padding=”||0px|||” top_divider_style=”slant” top_divider_height=”26vw” top_divider_flip=”horizontal” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-14-1.jpg” _builder_version=”3.25.3″ transform_scale=”250%|250%” transform_scale_tablet=”100%|100%” transform_scale_phone=”” transform_scale_last_edited=”on|desktop” transform_translate=”-6vw|4vw” transform_translate_tablet=”0vw|0vw” transform_translate_phone=”” transform_translate_last_edited=”on|desktop” transform_translate_linked=”off” transform_rotate=”0deg|0deg|57deg” transform_rotate_tablet=”0deg|0deg|27deg” transform_rotate_phone=”” transform_rotate_last_edited=”on|desktop” transform_skew_tablet=”” transform_skew_phone=”” transform_skew_last_edited=”on|desktop” transform_origin_tablet=”” transform_origin_phone=”” transform_origin_last_edited=”on|desktop” transform_styles_last_edited=”on|desktop” custom_margin=”|||” transform_styles_tablet=”” transform_styles_phone=”” border_radii=”on|500px|500px|500px|500px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.1″ custom_padding=”18vw||” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ text_font=”||||||||” header_2_font=”Overpass|900|||||||” header_2_font_size=”56px” header_2_line_height=”1.1em” header_3_font=”Overpass|600|||||||” header_3_text_color=”#00b4ff” header_3_font_size=”30px” header_3_line_height=”1.2em” background_layout=”dark” custom_padding=”1px|||||” header_2_font_size_tablet=”38px” header_2_font_size_phone=”26px” header_2_font_size_last_edited=”on|desktop” header_3_font_tablet=”” header_3_font_phone=”Overpass|700|||||||” header_3_font_last_edited=”on|phone” header_3_font_size_tablet=”24px” header_3_font_size_phone=”18px” header_3_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Rreth nesh

SISTEME SIGURIE & SHERBIME

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#00b4ff” divider_weight=”2px” _builder_version=”3.25.1″ width=”100px” custom_margin=”||0px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” background_layout=”dark” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

ESA është e përkushtuar të rrisë kënaqësinë e klientit duke ofruar produkte te reja te tregut boteror  dhe shërbime cilësore që plotësojnë standardet dhe kërkesat kombëtare dhe rajonale lidhur me  nevojat dhe pritjet e klientëve tanë si dhe duke ofruar cmime dhe produkte qe bejne diferencen me konkurentet tane.

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Learn More” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#00b4ff” button_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” button_border_width=”2px” button_border_color=”#00b4ff” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”12px|24px|12px|24px|true|true” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.1″ custom_padding=”380px||” custom_padding_tablet=”0px||” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_line_height=”1.8em” header_4_font=”Overpass|900|||||||” header_4_line_height=”1.4em” background_layout_tablet=”dark” background_layout_phone=”” background_layout_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Mauris blandit aliquet

Elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”More Info” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#003070″ button_bg_color_gradient_end=”#001f4c” button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction=”140deg” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top right” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”8px|18px|8px|18px|true|true” hover_enabled=”1″ box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-14.png” _builder_version=”3.25.3″ animation_style=”zoom” animation_intensity_zoom=”5%” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Feature” _builder_version=”3.25.3″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#00ffd8″ background_color_gradient_end=”#0029e2″ background_color_gradient_type=”radial” background_color_gradient_direction_radial=”top right” background_image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-03-1.png” background_position=”bottom_center” custom_margin=”100px||100px||true” custom_padding=”10vw||10vw||true|” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.1″ z_index=”1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”||||||||” header_2_font=”Overpass|900|||||||” header_2_font_size=”56px” header_2_line_height=”1.1em” header_3_font=”Overpass|600|||||||” header_3_text_color=”#00b4ff” header_3_font_size=”30px” header_3_line_height=”1.2em” background_layout=”dark” custom_padding=”|||||” header_2_font_size_tablet=”38px” header_2_font_size_phone=”26px” header_2_font_size_last_edited=”on|desktop” header_3_font_tablet=”” header_3_font_phone=”Overpass|700|||||||” header_3_font_last_edited=”on|phone” header_3_font_size_tablet=”24px” header_3_font_size_phone=”18px” header_3_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Features

What We Offer

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” background_layout=”dark” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”View All Services” _builder_version=”3.25.1″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#5bd8dd” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”20px|30px|20px|30px|true|true” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”20px” box_shadow_blur=”40px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(0,65,131,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”20px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Security Analysis” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-illustrated-icons-08.png” icon_placement=”left” image_max_width=”120px” image_max_width_tablet=”” image_max_width_phone=”50px” image_max_width_last_edited=”on|phone” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” background_color=”#ffffff” text_orientation=”center” custom_padding=”24px|20px|24px|20px|true|true” border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_vertical=”10px” box_shadow_blur=”60px” box_shadow_color=”rgba(10,45,97,0.1)” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed

[/et_pb_blurb][et_pb_blurb title=”Security Services” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-illustrated-icons-03.png” icon_placement=”left” image_max_width=”120px” image_max_width_tablet=”” image_max_width_phone=”50px” image_max_width_last_edited=”on|phone” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” background_color=”#ffffff” text_orientation=”center” custom_padding=”24px|20px|24px|20px|true|true” border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_vertical=”10px” box_shadow_blur=”60px” box_shadow_color=”rgba(10,45,97,0.1)” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed

[/et_pb_blurb][et_pb_blurb title=”Security Solutions” image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-illustrated-icons-06.png” icon_placement=”left” image_max_width=”120px” image_max_width_tablet=”” image_max_width_phone=”50px” image_max_width_last_edited=”on|phone” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” background_color=”#ffffff” text_orientation=”center” custom_padding=”24px|20px|24px|20px|true|true” border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_vertical=”10px” box_shadow_blur=”60px” box_shadow_color=”rgba(10,45,97,0.1)” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Features” _builder_version=”3.25.1″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#004183″ background_color_gradient_end=”#001f4c” background_color_gradient_type=”radial” background_size=”contain” background_position=”bottom_center” custom_padding=”||0px|||” top_divider_height=”26vw” top_divider_flip=”horizontal” bottom_divider_color=”#dcecff” bottom_divider_height=”30vw” bottom_divider_arrangement=”above_content” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.25.1″ z_index=”1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”||||||||” header_2_font=”Overpass|900|||||||” header_2_font_size=”56px” header_2_line_height=”1.1em” header_3_font=”Overpass|600|||||||” header_3_text_color=”#00b4ff” header_3_font_size=”30px” header_3_line_height=”1.2em” background_layout=”dark” custom_padding=”|||||” header_2_font_size_tablet=”38px” header_2_font_size_phone=”26px” header_2_font_size_last_edited=”on|desktop” header_3_font_tablet=”” header_3_font_phone=”Overpass|700|||||||” header_3_font_last_edited=”on|phone” header_3_font_size_tablet=”24px” header_3_font_size_phone=”18px” header_3_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Approach

Our Approach to Security

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#00b4ff” divider_weight=”2px” _builder_version=”3.25.1″ width=”100px” custom_margin=”||0px” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” background_layout=”dark” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac . Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdie

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Security Services” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#00b4ff” button_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” button_border_width=”2px” button_border_color=”#00b4ff” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”12px|24px|12px|24px|true|true” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-10.png” _builder_version=”3.25.3″ custom_margin=”-20vw|-9vw||||” custom_margin_tablet=”0vw|0vw||” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|desktop” animation_style=”zoom” animation_intensity_zoom=”5%” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_line_height=”1.8em” header_4_font=”Overpass|900|||||||” header_4_line_height=”1.4em” background_layout=”dark” max_width=”400px” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Mauris blandit aliquet

Elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Learn More” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#003070″ button_bg_color_gradient_end=”#001f4c” button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction=”140deg” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top right” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”8px|18px|8px|18px|true|true” hover_enabled=”1″ box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_line_height=”1.8em” header_4_font=”Overpass|900|||||||” header_4_line_height=”1.4em” background_layout=”dark” max_width=”400px” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Mauris blandit aliquet

Elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Learn More” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#003070″ button_bg_color_gradient_end=”#001f4c” button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction=”140deg” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top right” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”8px|18px|8px|18px|true|true” hover_enabled=”1″ box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″ z_index=”0″ width=”100%” max_width=”none” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-04.png” show_bottom_space=”off” force_fullwidth=”on” _builder_version=”3.25.1″ custom_margin=”-48vw||-2px” custom_margin_tablet=”-50vw||” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Section” _builder_version=”3.25.3″ bottom_divider_style=”slant” bottom_divider_color=”#f1fafe” bottom_divider_height=”40vw” bottom_divider_flip=”horizontal” bottom_divider_arrangement=”above_content” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.1″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-07-2.png” _builder_version=”3.25.3″ max_width=”700px” custom_margin=”-40vw|||” custom_margin_tablet=”-45vw|||” custom_margin_phone=”-50vw|||” custom_margin_last_edited=”on|desktop” animation_style=”zoom” animation_intensity_zoom=”5%” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Footer” _builder_version=”3.25.3″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#3122b2″ background_color_gradient_end=”#00ffd8″ background_color_gradient_type=”radial” background_color_gradient_direction_radial=”top right” background_image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-17.png” z_index=”10″ overflow-x=”visible” overflow-y=”visible” custom_padding=”||10vw|||” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ make_equal=”on” _builder_version=”3.25.3″ background_color=”#ffffff” custom_margin=”-146px|auto|-2px|auto||” custom_padding=”0px||0px||true” border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_vertical=”40px” box_shadow_blur=”60px” box_shadow_spread=”-8px” box_shadow_color=”rgba(10,45,97,0.48)” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.3″ custom_padding=”60px|40px|60px|40px|true|true” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ header_2_font=”Overpass|900|||||||” header_2_font_size=”56px” header_2_line_height=”1.1em” header_2_font_size_tablet=”38px” header_2_font_size_phone=”26px” header_2_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Contact Us

[/et_pb_text][et_pb_blurb title=”(246) 462-3523″ use_icon=”on” font_icon=”%%264%%” icon_color=”#006ac1″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title=”1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA” use_icon=”on” font_icon=”%%249%%” icon_color=”#006ac1″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” _builder_version=”3.25.3″ header_font=”Overpass|900|||||||” header_line_height=”1.4em” body_font=”Overpass|300|||||||” body_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Monday-Friday: 8am – 5pm

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.3″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#00f6ff” background_color_gradient_end=”#00ffbf” background_color_gradient_type=”radial” background_color_gradient_direction_radial=”top right” background_image=”https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/cyber-security-010-1.png” background_size=”contain” background_position=”bottom_left” transform_translate_linked=”off” custom_padding=”60px|40px|60px|20%|true” custom_padding_tablet=”80px|||40px” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|desktop” background_last_edited=”on|desktop” background_image_tablet=”http://zaib.sandbox.etdevs.com/divi/wp-content/uploads/sites/2/2019/06/cyber-security-11.png” background_enable_image_tablet=”on” background_position_tablet=”top_left” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”||||||||” header_2_font=”Overpass|900|||||||” header_2_font_size=”56px” header_2_line_height=”1.1em” text_orientation=”center” header_2_font_size_tablet=”38px” header_2_font_size_phone=”26px” header_2_font_size_last_edited=”on|desktop” text_text_align=”center” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Get Started

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ text_font=”Overpass|300|||||||” text_text_color=”#0a2d61″ text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” text_orientation=”center” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” global_colors_info=”{}”]

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum p

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Book Appointment” button_alignment=”center” _builder_version=”3.25.3″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_use_color_gradient=”on” button_bg_color_gradient_start=”#003070″ button_bg_color_gradient_end=”#001f4c” button_bg_color_gradient_type=”radial” button_bg_color_gradient_direction=”140deg” button_bg_color_gradient_direction_radial=”top right” button_border_width=”0px” button_border_radius=”100px” button_font=”Overpass|900||on|||||” button_use_icon=”off” custom_padding=”20px|30px|20px|30px|true|true” hover_enabled=”1″ box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”0px” box_shadow_blur=”0px” box_shadow_spread=”-10px” box_shadow_color=”rgba(25,114,255,0.4)” locked=”off” global_colors_info=”{}” box_shadow_color__hover=”#2585b2″ box_shadow_blur__hover_enabled=”on” box_shadow_blur__hover=”40px” box_shadow_vertical__hover_enabled=”on” box_shadow_vertical__hover=”10px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]