• support@esa.com.al
  • +355 69 325 3225
  • Mon - Sat 8:00 - 18:00
https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/slider_img_bg.png

ELECTRO SECURITY ALBANIA

Ne duam te krijojmë një koncept të përgjithshëm të sigurisë me një zgjidhje konkrete për secilin klient të madh dhe të vogël, banesor ose komercial - në përputhje me kërkesat e tij specifike

https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/07/slider_img02.jpg

ELECTRO SECURITY ALBANIA

ESA njeh përsosmërinë dhe cilësinë pa kompromis si një kusht kritik për suksesin e kompanisë. Misioni ynë është të ofrojme produkte për sa i përket cilësisë dhe besueshmërisë së tyre per nje jete me te mire.. Kjo është në mënyrë që t'u ofrojë klientëve të kompanisë vlerën maksimale për investimet dhe shpenzimet e e tyre.

https://esa.com.al/wp-content/uploads/2021/10/classaalarms_mainslider_image_alarmsystem-1728x520-1.jpg

Ndërgjegjësimi dhe angazhimi për cilësinë dhe kërkesat rregullatore i takon çdo punonjësi të ESA-s. Menaxhimi dhe punonjësit e Kompanisë trajnohen rregullisht për të përmirësuar vazhdimisht sistemin e menaxhimit të cilësisë së Kompanisë duke e pare këtë si një vlerë dhe objektiv të rëndësishëm për promovimin e produkteve te ESa-S dhe punonjësve të saj.

http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

ESA është e përkushtuar të rrisë kënaqësinë e klientit duke ofruar produkte te reja te tregut boteror dhe shërbime cilësore që plotësojnë standardet dhe kërkesat kombëtare dhe rajonale lidhur me nevojat dhe pritjet e klientëve tanë si dhe duke ofruar cmime dhe produkte qe bejne diferencen me konkurentet tane.

http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

OUR SERVICES

Finger Print Access

Donec vestibulum arcu a arcu scelerisque, quis dignissim turpis semper onec tortor mi, volutpat a iaculis sit amet.

Closed Circuit Cameras

Donec vestibulum arcu a arcu scelerisque, quis dignissim turpis semper onec tortor mi, volutpat a iaculis sit amet.

CCTV Installation

Donec vestibulum arcu a arcu scelerisque, quis dignissim turpis semper onec tortor mi, volutpat a iaculis sit amet.

HD Network IP Cameras

Donec vestibulum arcu a arcu scelerisque, quis dignissim turpis semper onec tortor mi, volutpat a iaculis sit amet.

Security CCTV Cameras

Donec vestibulum arcu a arcu scelerisque, quis dignissim turpis semper onec tortor mi, volutpat a iaculis sit amet.

http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

ESA njeh përsosmërinë dhe cilësinë pa kompromis si një kusht kritik për suksesin e kompanisë. Misioni ynë është të ofrojme produkte për sa i përket cilësisë dhe besueshmërisë së tyre per nje jete me te mire.. Kjo është në mënyrë që t'u ofrojë klientëve të kompanisë vlerën maksimale për investimet dhe shpenzimet e e tyre.